全球系統整合大會 / World System Integration Conference

2020 World System Integrator Conference
Application and Trends of System Integration in Smart City Development
The 2019 World System Integrator Conference was the first international forum under the theme of system integration. The conference gathered government agencies, industrial associations, and system integrators across the world, marking the First Year of System Integration in Taiwan.
The theme of the 2020 World System Integrator Conference is Application and Trends of System Integration in Smart City Development. The conference looks at the demand side of the New Southbound countries from aspects such as smart energy, smart architecture, and smart monitoring, focuses on the diverse capabilities of system integration, including timeliness, interaction, and integration, and aims at increasing industrial clustering and business competitiveness and optimizing the efficiency of urban life. The goal of the conference is to enhance the overall efficiency of management in the journey of developing sustainable smart cities.
This year, we invited known system integrators from Thailand, Indonesia, Vietnam, and India to share the strategies and the latest application of the New Southbound countries in smart city development so that Taiwan’s providers can understand the current situation and opportunities of the market. The conference aims to further match domestic provides with overseas partners. We also have winners of the 2020 Taiwan System Integration Export Awards to share their success stories and to show Taiwan’s soft power as system integration solution providers. This year, the conference also includes the issue of cyber security into the sub-forum and illustrates the importance of cyber security in system integration through case studies.
We sincerely invite you to the conference to explore trends and demands of smart cities globally and to capture cooperation mechanisms and future opportunities of the New Southbound market and Taiwan’s system integration industry.
  • Time: Mar. 24-Mar. 27, 2020
  • Conference Date: Wed., Mar. 25, 2020
  • Venue: 7F Conference Room, Hall 2, Taipei Nangang Exhibition Center
    (No.2, Jingmao 2nd Rd., Nangang District, Taipei City)
  • Registration Link: https://forms.gle/z4sx9bzr7xTDtKzd8
  • Program:
     

    3/24 (Tue.)

    3/25 (Wed.)

    3/26 (Thu.)

    3/27 (Fri.)

    Morning

    Guest Arrival

    2020 World System Integrator Conference

    Smart City Venue Visits

    Smart City Venue Visits

    Noon

    Lunch

    Guest Departure

    Afternoon

    Smart City Expo
    1. Exhibition Tour
    2. Matching & Exchange

    Evening

    Welcome Banquet


  • Conference Agenda ----------

    Time 

    Agenda

    09:00-09:30

    30 min

    Registration

    09:30-09:35

    5 min

    Opening Ceremony

    09:35-09:55

    20 min

    Opening Remarks

    09:55-10:05

    10 min

    Group Photo

    10:05-10:25

    20 min

    Keynote Speeches
    (International Development Trends)

    Beyond Smart Cities- Development of Green Cities (TBC)

    10:25-10:45

    20 min

    How to use digital technology for urban planning.

    10:45-11:00

    15 min

    Tea Break

    11:00-11:36

    36 min

    Case Studies
    (Awarded Cases of Taiwan’s System Integration)

    Taiwan’s System Integration Capacities and Smart City Construction

    11:36-11:56

    20 min

    Keynote Speeches

    Development Trend of Smart City in New Southbound Country

    11:56-13:00

    64 min

    Lunch


  • System Integration Sub-Forum ----------

    Time 

    Agenda

    13:00-13:30

    30 min

    Registration

    13:30-14:50

    80 min

    Panel Discussion

    System Integration Solutions and Technical Cooperation

    14:50-15:10

    20 min

    Tea Break

    15:10-16:30

    80 min

    Panel Discussion

    International Market Trends

    16:30-17:00

    20 min

    Networking

    17:00

     

    Farewell


  • Cyber Security Sub-Forum ----------

    Time 

    Agenda

    13:00-13:30

    30 min

    Registration

    13:30-13:50

    20 min

    Keynote Speeches

    Cyber Security Monitoring of Smart Cities

    13:50-14:10

    20 min

    Cyber Security Protection of IoV

    14:10-14:30

    20 min

    Cyber Security Protection of IoT

    14:30-14:50

    20 min

    Tea Break

    14:50-15:20

    30 min

    One-on-One Matching

    Round 1

    15:20-15:50

    30 min

    Round 2

    15:50-16:20

    30 min

    Round 3

    16:20

     

    Farewell


  • Notes:
    1. Online registration is required for this event, but registration is only successful when you receive the confirmation letter from the organizer.
    2. The organizer reserves the final right to review the qualification of online registration.
    3. The organizer will arrange a twin room for three nights (Mar. 24-Mar. 27) for overseas guests who registered successfully.
    4. The hotel will contact overseas guests who registered successfully for accommodation arrangements.
    5. The organizer will only pay for the fee of the twin room and all other expenses should be covered by the guests themselves, including:
      • early or extended stays
      • room upgrade or change to a double room
      • room service
      • airport pickup or any personal pickups not related to the conference
      • other personal expenses
      • If the guests fail to check in, the hotel will charge relevant fees to the guests.
    6. The organizer reserves the final right to room arrangements.
  • Contact Person:
              Tommy Wang
              +886 2 2396 9268 #206
              taoruwang@iii.org.tw

2020 全球系統整合商大會
智慧科技城市發展之系統整合應用趨勢
2019 全球系統整合商大會,作為全球第一場以「系統整合」為主題之全球性專業論壇登場,匯集全球與系統整合產業與智慧解決方案有關之產、官、學代表,打造臺灣「SI元年」之意象。
2020 全球系統整合商大會,將以「智慧科技城市發展之系統整合應用趨勢」為主題,從智慧能源、智慧建築、智慧監控等方面,針對新南向國家的現階段發展需求面切入,強調系統整合應用的及時、互動、整合之多樣效能,以提高聚落的產業群聚力、企業經濟競爭力、都市生活機能效率最佳化,並以可持續發展的智慧科技城市為目標,提高整體管理效率。
今年大會特別邀請泰國、印尼、越南、印度等系統整合產業知名廠商,分享新南向各國在智慧科技城市的發展策略藍圖及最新應用,讓國內業者快速掌握市場商情及發展機會,進一步媒合國內業者發展當地市場之合作夥伴。同時也安排2020年臺灣系統整合輸出獎優勝團隊,分享成功案例的經驗,展現臺灣做為系統整合解決方案提供者的軟實力。今年大會更將資安議題納入分論壇主題,透過資安在系統整合的應用實例,說明兩者間不可分割的重要性。
我們誠摯邀請您參與此盛會,共同探討全球智慧科技城市發展趨勢與需求,獲得新南向市場與臺灣系統整合產業的合作機制及未來契機。
  • 活動時間:2020年3月24日至27日
  • 大會日期:2020年3月25日 (三)
  • 活動地點:南港展覽二館 7樓會議室
    (台北市南港區經貿二路2號)
  • 報名連結:http://smartcity.org.tw/m_login.php
  • 聯絡窗口:
            Tommy Wang
            +886 2 2396 9268 #206
            taoruwang@iii.org.tw
  • 大會議程 ----------

    時間 

    議程

    09:00-09:30

    30 min

    貴賓報到

    09:30-09:35

    5 min

    開幕式

    09:35-09:55

    20 min

    貴賓致詞

    09:55-10:05

    10 min

    大合照

    10:05-10:25

    20 min

    專題演講
    (國際發展趨勢)

    超越智慧城市-系統整合與綠色城市之永續發展 (TBC)

    10:25-10:45

    20 min

    如何利用數位科技來進行都市計畫 (TBC)

    10:45-11:00

    15 min

    中場休息

    11:00-11:36

    36 min

    案例分享
    (臺灣系統整合得獎案例)

    臺灣系統整合能量與智慧城市建構

    11:36-11:56

    20 min

    專題演講

    新南向國家的智慧城市發展趨勢

    11:56-13:00

    64 min

    午膳

    大會主辦方保有議程調整之最終權利

  • 系統整合分論壇 ----------

    時間 

    議程

    13:00-13:30

    30 min

    貴賓報到

    13:30-14:50

    80 min

    綜合座談

    系統整合解決方案技術合作

    14:50-15:10

    20 min

    中場休息

    15:10-16:30

    80 min

    綜合座談

    國際市場/商機趨勢

    16:30-17:00

    30 min

    交流媒合

    17:00

     

    賦歸

    大會主辦方保有議程調整之最終權利

  • 資安分論壇 ----------

    時間 

    議程

    13:00-13:30

    30 min

    貴賓報到

    13:30-13:50

    20 min

    專題演講

    智慧城市資安監控

    13:50-14:10

    20 min

    車聯網資安防護

    14:10-14:30

    20 min

    物聯網資安防護

    14:30-14:50

    20 min

    中場休息

    14:50-15:20

    30 min

    一對一媒合

    第一輪

    15:20-15:50

    30 min

    第二輪

    15:50-16:20

    30 min

    第三輪

    16:20

     

    賦歸

    大會主辦方保有議程調整之最終權利